Last van wespen?

Vul hieronder uw postcode of plaatsnaam in en vind een wespenbestrijder bij u in de buurt.

Wespenbestrijder in uw regio vindt u via wespennest.nl

Via Wespennest.nl, dé site op het gebied van wespenbestrijding, vindt u bij wespenoverlast / wespenproblemen en voor het verwijderen van wespennesten een ongediertebestrijder. Blijf niet zitten met ongedierte, maar los het voor een schappelijke prijs met een professionele ongediertebestrijder op! 

  1. U kunt middels het intikken van uw postcode/woonplaats gratis zoeken naar een wespenbestrijder die in uw regio werkzaam is.
  2. Een wespennest laten verwijderen maar geen wespenbestrijder in de buurt gevonden? U kunt bij ons gratis een wespennest melden, waarna wij voor u op zoek gaan naar een ongediertebestrijder in ons netwerk, zodat uw wespennest alsnog verwijderd kan worden!
  3. De bij ons aangesloten wespenbestrijders zijn zelf verantwoordelijk voor hun dienstverlening, maar kennen allen een seizoensgarantie en helpen u dus gegarandeerd van uw wespenprobleem af. 

Wespennest.nl, voor: een wespennest verwijderen, wespen verwijderen, wespennest bestrijden, bij een wespenplaag in huis en wespenbestrijding.

Methoden van wespen bestrijden

Het mooiste is als de ongediertebestrijder het wespennest kan verwijderen. Dit kan echter alleen wanneer het nest te bereiken is. Voor moeilijk of niet bereikbare wespennesten zal vaak gekozen worden voor het aanbrengen van een verdelgingsmiddel, vaak in poedervorm, maar soms vloeibaar of gasvormig. Daarnaast kunnen preventieve maatregelen genomen worden, zoals het plaatsen van bijenbekjes in spouwmuren. 

Wat u zelf kunt doen:

  • Wespenvallen plaatsen
  • Ramen en deuren gesloten houden
  • Niet buiten eten / kinderen binnen houden