Last van wespen?

Vul hieronder uw postcode of plaatsnaam in en vind een wespenbestrijder bij u in de buurt.

Wespenbestrijding Hekendorp

Vestiging:

Bedrijfshygiëne Midden Nederland

Adres:

Citroenkruid 36

Postcode:

3453 TV

Plaats:

De Meern

Telefoon:
Bedrijfshygiëne Midden Nederland

Bedrijfshygiëne Midden - Nederland is een jong bedrijf op het gebied van plaagdier preventie en bestrijding in Midden-Nederland.

Wij zijn een jong, dynamisch en flexiebel bedrijf die 24/7 haar diensten aan de klant levert. Wij zijn gespecialiseerd in de preventie en bestrijding van al het voorkomende ongedierte bij particulieren en bedrijven.

Een van onze specialisaties is het bestrijden van houtworm, boktor en schimmels in gebouwen. Verder kunt u denken aan wering voor knaagdieren, duiven en insecten.

Veel bedrijven zijn tegenwoordig verplicht een plaagdier-preventie-plan te hebben, hieronder vallen alle bedrijven die iets te maken hebben met voedsel voor mens en dier. Bedrijfshygiëne Midden - Nederland kan dit plan geheel voor u verzorgen en u daarmee een zorg uit handen nemen.

Alle bestrijdingstechnici en adviseurs van Bedrijfshygiëne Midden - Nederland zijn gecertificeerd en hebben de vakopleidingen gevolgd. Alle zijn door het CPMV (Certificeringsinstituut Plaag- dieren, Milieu en Volksgezondheid, erkend door het ministerie van VROM) gediplomeerd tot bestrijdingstechnicus dierplagen en houtrotverwekkende schimmelbestrijding (BT). 

Op zoek naar een wespenbestrijder in Hekendorp? Wij zijn ervaren op het gebied van wespen bestrijden bij een wespenplaag of een ander wespenprobleem. Wespennest.nl, de expert bij elk probleem met wespen! Bel nu, uw wespenbestrijder in Hekendorp staat voor u klaar!