Last van wespen?

Vul hieronder uw postcode of plaatsnaam in en vind een wespenbestrijder bij u in de buurt.

Wespenbestrijding Vroomshoop

Vestiging:

Dierplaagcontrol

Adres:

Oosteinde 392

Postcode:

7671 AJ

Plaats:

Vriezenveen
U heeft last van plaagdieren?

Dierplaagcontrol helpt u bij ongedierte bestrijding

Dierplaagcontrol helpt u op verantwoorde wijze bij uw dierplaagprobleem. Wij brengen eerst de problemen in kaart en stellen een plan van aanpak op. Verder geven wij deskundige adviezen en treffen wij werings-maatregelen. Bepaalde bestrijding kunnen wij gelijk uitvoeren. Bij een service-overeenkomst zorgen wij voor duurzaam voorkomen en continuïteit, oftewel Integrated Pest Management ( I.P.M.)

Dierplaagcontrol is een vakbekwaam en ambitieus bedrijf dat EVM (Exameninstituut Volksgezondheid en Milieu), KAD (kennis en adviescentrum dierplagen) geschoold en en onder het toezicht van V.R.O.M. gediplomeerd is. Ook zijn we VCA gecertificeerd.

Met inachtneming van het milieu, de volksgezondheid en respect voor de natuur zoeken wij naar de meest effectieve wering preventie en bestrijding. Het spreekt voor zich dat de uitvoering van bovenvermelde zaken werk is voor specialisten.

Heeft u last van BosmuizenBruine rattenHuismuizenKakkerlakkenPapiervisjeSteekmuggenVleermuizenHoutwormenBoktorWespen of Mollen Bel gerust Henk Bos ongediertebestrijding uit Vriezenveen Twenterand tel 06 55372286 of 0546 563017

Op zoek naar een wespenbestrijder in Vroomshoop? Wij zijn ervaren op het gebied van wespen bestrijden bij een wespenplaag of een ander wespenprobleem. Wespennest.nl, de expert bij elk probleem met wespen! Bel nu, uw wespenbestrijder in Vroomshoop staat voor u klaar!