Last van wespen?

Vul hieronder uw postcode of plaatsnaam in en vind een wespenbestrijder bij u in de buurt.

Wespenplaag in huis

Een wespenplaag in huis, het kan voorkomen. Er komen dan vaak wel tientallen wespen het huis binnen, waardoor het een hinderlijk probleem wordt. Het kan ook gevaarlijk zijn, denk aan allergie. Helaas kan een wespenplaag in huis ontstaan doordat de wespen het huis verkozen hebben als uitvalsbasis voor hun nest. Dat wespennest zit vaak ergens goed verstopt, op een plek waar u niet zomaar bij kan.

Vaak is niet duidelijk hoe de wespen binnen komen. U sluit immers ramen en deuren? Wespen kunnen echter door allerlei kieren en gaten de woning binnen komen. 

>> Wat u vooral NIET moet doen, is deze kieren dicht stoppen <<

Dit zal namelijk tot gevolg hebben dat de wespen weer andere plekken gaan zoeken om uit hun nest te komen, waardoor alleen maar meer schade ontstaat en bovendien worden de dieren er agressiever van.

Bij een wespenplaag in huis is het van belang dat u zo spoedig mogelijk de ongediertebestrijder inschakelt. Hierdoor blijft het probleem beheersbaar en wordt erger voorkomen. U kunt via de postcodezoeker aan de linkerkant van deze website een ongediertebestrijder bij u in de buurt vinden. Zo voorkomt u verdere last van ongedierte in huis.